Το τριήμερο συνέδριο του Συλλόγου Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης για τα δεδομένα απέδειξε περίτρανα για πολλοστήν φορά, ότι οι “δυνατές ομάδες” παράγουν έργο με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μέσα, μόλις, σε λίγους μήνες από τη σύσταση του Συλλόγου, τα μέλη του, κατάφεραν να διοργανώσουν ένα κορυφαίο επιστημονικό γεγονός στο Ηράκλειο.

Συνολικά, 24 ομιλητές – εισηγητές, (ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και άλλα Πανεπιστήμια της χώρας, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου στο χώρο των δεδομένων και της πληροφορικής, εκπρόσωποι διεθνών και εθνικών οργανισμών και κοινοτήτων), κλήθηκαν να μιλήσουν και να εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες στον “μαγικό κόσμο των δεδομένων”.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, καθώς επίσης και για την άψογη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα!

“Συγχαρητήρια” που ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια, όλοι όσοι συμμετείχαν στο Συνέδριο, (τόσο οι εκπαιδευόμενοι όσο και οι ομιλητές), καθώς έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την … υψηλού επιπέδου, διοργάνωση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των ομιλητών, καθώς επίσης και το υλικό από το Συνέδριο θα δημοσιευθεί το προσεχές διάστημα στη σελίδα του Συλλόγου.  ( http://uocpga.gr )

Το FlashNews.gr υποστήριξε από την πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συλλόγου και …. είναι προφανές ό,τι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες δράσεις του!

Γ.Ρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook