Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο ΟΦΗ (Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), θα διεξαχθεί ο «μικρός τελικός» ( για την 3η και 4η θέση) μεταξύ των : Συνδικάτο Οικοδόμων – Σωματείο Πυροσβεστών Πυρόσβεσης – Διάσωσης Αν. Κρήτης  . Ο «Τελικός» (για την 1η και 2η θέση) θα διεξαχθεί μεταξύ των : Σύλλογος Εργαζομένων Παγκρήτιας Συν/κής Τράπεζας Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ. –  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης.          

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, επιδιώκοντας την ενασχόληση με τον αθλητισμό των εργαζομένων και την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των διαγωνιζομένων σωματείων – φορέων, διοργάνωσε και φέτος το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ( 11Χ 11).

Οι αγώνες αυτοί δεν είχαν χαρακτήρα ανταγωνισμού – πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετασχόντων σωματείων-φορέων, αλλά μόνο  συμμετοχή στην άθληση και ψυχαγωγία.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του Ο.Φ.Η για την παραχώρηση του «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ» , την ΕΠΣΗ για τον διορισμό διαιτητών καθώς,  την Υπηρεσία Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του  Δήμου Ηρακλείου καθώς και τους εργαζόμενους της  Φιλαρμονικής  Μπάντας  του Δήμου Ηρακλείου για την παρουσία τους.

Η απονομή των «Τιμητικών πλακετών» στις συμμετέχουσες ομάδες  θα γίνει μετά το πέρας του Μικρού Τελικού. Η απονομή των βραβείων  και των αναμνηστικών μεταλλίων θα γίνει μετά τη λήξη του τελικού. 

Οι ομάδες που συμμετείχαν :

1. Σύλλογος Εργαζομένων Παγκρήτιας Συν/κής Τράπεζας  Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

2. Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου

3. Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Αν. Κρήτης.

4. Συνδικάτο Οικοδόμων ν. Ηρακλείου

5. Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης

6. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ηρακλείου

7. Σωματείο Πυροσβεστών Πυρόσβεσης – Διάσωσης Αν. Κρήτης 

8. Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης

9. Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων ν. Ηρακλείου

10. Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ ν. Ηρακλείου

 Είσοδος ελεύθερη ( ΘΥΡΑ 4 – Δίπλα από τα γραφεία του Ο.Φ.Η.) και ώρα έναρξης 17:00 μ.μ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook