Παρασύρης, Τόλκας, Ξενάκης, Πιερρακάκης και Γιαλιτάκης βρέθηκαν στο Συνέδριο για τα δεδομένα που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο φακός του Flashnews.gr, αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι, εκτός από τις παρουσιάσεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του συνεδρίου.

Λίγο πριν από την (ομολογουμένως εντυπωσιακή) παρουσίαση του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Συνέδριο, πέντε φίλοι με διαφορετικά επιστημονικά και γνωστικά αντικείμενα, αλλά με κοινές ιδεολογικές αφετηρίες, πολιτικές εμπειρίες και ανησυχίες, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά…

Η συζήτηση, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, επικεντρώθηκε γύρω από τις
πολιτικές εξελίξεις, αλλά και το πολιτικό κλίμα και τις τάσεις που διαμορφώνονται στην … δυσαρεστημένη ελληνική κοινωνία από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική!

Όμως, όπως μαθαίνουμε, η συζήτηση δεν έμεινε μόνο σε ζητήματα κεντρικής πολιτικής επικαιρότητας, αλλά προχώρησε και σε …  “καυτά” θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης!

Γ. Ρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook