Με τα καλύτερα λόγια, αναφέρεται η διοίκηση του Πλατανιά, για τους ανθρώπους του Απόλλων Σμύρνης και την φιλοξενία που τους παρείχαν στον αγώνα της Κυριακής, παρά τη πίκρα που τους προκάλεσαν οι καμικάζι του Καβακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

“Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας μας στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα ήθελε να εκφράσει και τις ευχαριστίες της και για το φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα, που σε μία πράξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού, χειροκρότησε ιπποτικά τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για την Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, η φιλοξενία που έχει τύχει σε όλα τα εκτός έδρας ματς, αποτελεί την αναγνώριση της παρουσίας της στο πρωτάθλημα και το επισφράγισμα των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί με όλα τα σωματεία, ανεξάρτητα από τις αγωνιστικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν και είναι στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook