Με διοργάνωση της Focus Bari, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της EMRO στα Χανιά Κρήτης από τις 28 ως τις 31 Μαΐου με συμμετοχή 70 εκπροσώπων από 22 χώρες. 
 
To φετινό ετήσιο συνέδριο της EMRO πραγματοποιήθηκε στα Χανιά Κρήτης από τις 28 ως τις 31 Μαΐου συγκεντρώνοντας για άλλη μια χρονιά τα βλέμματα 22 χωρών.

Η EMRO ιδρύθηκε το 1960 με αρχικό όνομα «Club Dubois» που δόθηκε από τον εμπνευστή της, Rene Dubois, τον τότε επικεφαλής της CESP (Κέντρο Μελετών ΜΜΕ της Γαλλίας), ο οποίος  προσκάλεσε τους συναδέλφους του από την Γερμανία και την Αγγλία για να ανταλλάξουν απόψεις, γνώση και εμπειρίες πάνω στον χώρο των Ερευνών ΜΜΕ.

Η Focus Bari εκπροσωπεί την Ελλάδα στην ΕΜRΟ από το 1997 και από αυτή την ενεργή, συστηματική συμμετοχή της συνεχώς εξελίσσει και πρωτοπορεί στις Έρευνες Μέσων στην Ελλάδα, ενώ έχει την ευκαιρία να μοιράζεται τις βέλτιστες πρακτικές της, όπως οι Έρευνες Ραδιοφώνου Αττικής & Θεσσαλονίκης, τα multi-platform συνδυαστικά software κ.ά με το Ευρωπαϊκό Media Research Community. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το συνέδριο κάλυψε με 35 παρουσιάσεις από όλη την Ευρώπη τις εξελίξεις στις έρευνες Τηλεθέασης, Ακροαματικότητας, Αναγνωσιμότητας, Outdoor, Digital και Cross Media. Ως διοργανώτρια χώρα, η Ελλάδα παρουσίασε τη συμβολή της χώρας στον πλανήτη διαχρονικά και στη σύγχρονη εποχή μέσα από μία εμπνευστική για όλους τους συμμετέχοντες παρουσίαση της Ξένιας Κούρτογλου, Founder & Managing Partner της FOCUS BARI, ενώ η Βαλέρια Τσάμη, Managing Director της FOCUS BARI, έδωσε την συνολική εικόνα για τις Έρευνες Μέσων στην Ελλάδα και στη συνέχεια συντόνισε την ενότητα για τις έρευνες Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook