Το Νομαρχιακό Τμήμα Χανίων καλεί όλους τους εργαζόμενους στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 12:00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Στην σχετική ανακοίνωση του ΝΤ Χανίων της ΑΔΕΔΥ αναφέρονται τα εξής:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από  19-05-2016 απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου, στηρίζει τις κινητοποιήσεις που γίνονται την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, από την ΠΟΕΔΗΝ, τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ για την υπεράσπιση των Κοινωνικών Αγαθών της Υγείας και της Παιδείας που συρρικνώθηκαν στα χρόνια των μνημονίων και κινδυνεύουν με ολοκληρωτική κατάρρευση από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την εμμονή της στις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές.

Για τον σκοπό αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, από τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε όλο το Δημόσιο στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Χανίων καλεί όλους τους εργαζόμενους στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 12:00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων.

Λέμε όχι στη Διάλυση της Υγείας και της Παιδείας !”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook