Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit της εταιρείας Silversea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό), κατέπλευσε σήμερα για πρώτη φορά το 2016 στο Λιμάνι της Σούδας στις 7:30 προερχόμενο από την Μάλτα και θα αναχωρήσει στις 23:00 με προορισμό την Σαντορίνη.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο έχει χωρητικότητα 540 επιβάτες και 376 άτομα πλήρωμα, αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες από τις κορυφαίες στη βιομηχανία της κρουαζιέρας, που υποδηλώνει την υπέρτατη πολυτέλεια που προσφέρει στους επιβάτες του.

Είναι το μεγαλύτερο και το πολυτελέστερο από τα πέντε κρουαζιερόπλοια του στόλου της εταιρείας, διαθέτει 270 εξωτερικές σουίτες με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, όλες σχεδόν με μπαλκόνι και ο τεχνολογικός του εξοπλισμός θεωρείται απαράμιλλος και στοχεύει στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαθέτει αίθουσα spa πλήρως εξοπλισμένη εμβαδού 770 τ.μ.!!!!

Όπως επισημαίνει ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Χανίων και πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Κώστας Μπροκαλάκης, η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της βρίσκονται κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας που ανήκουν και βραβεύονται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook