Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ο Ο.Φ. Αρμένων θα διοργανώσει τη γιορτή λήξης για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του, με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας και την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα γίνει και τυπικά, με την διοργάνωση της γιορτής λήξης για όλα τα παιδιά της.

Μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά, όπου τα παιδιά της Ακαδημίας μας, γαλουχήθηκαν στα ιδεώδη του αθλητισμού. Την ευγενή άμιλλα. Το ευ αγωνίζεσθαι.

Τον σεβασμό στον αντίπαλο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, στον συμπαίκτη, στους προπονητές, στους διαιτητές, στο παιχνίδι…

Για μία ακόμη χρονιά η Ακαδημία μας αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός, δουλεύοντας και πάλι σε πρωτοποριακά επίπεδα. Την ευθύνη λειτουργίας της Ακαδημίας μας είχαν ο Παντελής Κατικάς (Υπεύθυνος Ακαδημίας) και οι προπονητές Γιάννης Καραβιώτης, Φίλιππος Μουρτζανός και Γιώργος Παλιεράκης (προπονητής τερματοφυλάκων), μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις τους, αλλά και τις αξίες του πραγματικού ποδοσφαίρου στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα μας συμμετείχε σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η ΕΠΣΡ, στους Νέους (γεννηθέντες 2000-2001), στους Παίδες (γεννηθέντες 2002-2003), στους Προπαίδες (2004-2005) και με δύο ομάδες στους Τζούνιορ (γεννηθέντες 2006-2007).

Η γιορτή τελετή λήξης της Ακαδημίας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-2016, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του γηπέδου των Αρμένων, στις 19.30 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου. Θα βραβευτούν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους σε αυτή, αλλά και παιδιά που διακρίθηκαν, είτε με την συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες ή την Μικτή Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και για την συνέπεια τους στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook