Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος χαρακτήρισε τα μέτρα που έρχονται.. «αντεργατικά».

Ο κος Λαφαζάνης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διεργασιών της ΛΑΕ ενόψει του συνεδρίου τους της 25ης Ιουνίου, επεσήμανε ότι το εργασιακό πακέτο που ετοιμάζει να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο αντεργατικό πακέτο που έφερε ελληνική κυβέρνηση στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι η Τρόικα έχει σχέδιο γενικής εργασιακής κατεδάφισης στην χώρα.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, αναφέρθηκε κ στον 13ο κ 14ο μισθό, που παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγα Γεροβασίλη, ότι δεν τίθεται θέμα να κοπούν… τόνισε ότι κινδυνεύουν..

ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης, εκτιμώντας ότι έρχονται ανατρεπτικές εξελίξεις. Τόνισε δε ότι αναμένονται εξελίξεις, τις οποίες θα δρομολογήσει ο λαός. ¨όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κος Λαφαζάνης «η οργή κ η αγανάκτηση των Ελλήνων θα έρθουν πολύ σύντομα στην επιφάνεια».

Τέλος, ο κος Λαφαζάνης ισχυρίστηκε ότι σύντομα θα υπάρξει κυβέρνηση, στην οποία θα κυριαρχήσουν τα αντιμνημονιακά κόμματα κ κάλεσε τους αρχηγούς των αντιμνημονιακών κομμάτων σε κοινό διάλογο κ σε κοινή πολιτική πορεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook