Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης την Παρασκευή 10/6 και το Σάββατο 11/6 θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του τουρισμού, εκπροσώπους εξωστρεφών επιχειρήσεων, επαγγελματιών και εμπόρων. 

Στις συναντήσεις αυτές ο Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία πρώτη παρουσίαση του νέου Αναπτυξιακού νόμου και του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει αυτός για τους επιχειρηματικούς τομείς, θα παρουσιάσει τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και θα συζητήσει με τους φορείς δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.   

Συγκεκριμένα: 

Την Παρασκευή 10/6, στο Επιμελητήριο Χανίων ο κ. Σταθάκης θα συναντηθεί διαδοχικά στις 13:00 με εκπροσώπους της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Δωματίων του Ν. Χανίων, στις 13:45 με  εκπροσώπους Εξωστρεφών Επιχειρήσεων και στις 14:30 με εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Το Σάββατο 11/6, στις 11:30, στο χώρο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων  Ρεθύμνης και Χανίων, με εκπροσώπους των Εμπορικών Επιμελητηρίων Ρεθύμνης και Χανίων καθώς και με  εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Ρεθύμνης και Χανίων.