Νέα διάσταση στις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων μετά από ερωτικό ραντεβού με την κοπέλα του, δίνει ο 22χρονος νεαρός από το Ρέθυμνο, ο οποίος ξεπέρασε τα τραύματά του και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν την 25η Μαΐου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ε “Tatiana Live” ο 22χρονος νεαρός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν θυμάται πως κατέληξε στο δρόμο από το γραφείο του 2ου ορόφου επισημαίνοντας ότι η πτώση δεν ήταν δική του επιλογή.

“Είχαμε ραντεβού με την κοπέλα μου στο γραφείο του πατέρα της και περίπου στις 6 τα ξημερώματα εκείνος μπήκε μέσα σε έξαλλη κατάσταση. Εκείνη τη στιγμή θυμάμαι ρώτησε την κοπέλα μου τι κάνεις εσύ εδώ; Και στη συνέχεια με ρώτησε ποιος είσαι εσύ, τι κάνεις εδώ και άρχισε να με δέρνει” κατήγγειλε ο νεαρός.

Ο ίδιος σημείωσε ότι την επόμενη στιγμή που θυμάται βρέθηκε στο νοσοκομείο μη γνωρίζοντας πως έπεσε από το παράθυρο του 2ου ορόφου. 

Από την πλευρά του ο πατέρας του 22χρονου ανέφερε : 

“Όταν έμαθα ότι ο γιος μου είναι στο νοσοκομείο έχασα τη γη κάτω από τα ποδια μου. Έτρεξα στο νοσοκομείο μπήκα σε μια αίθουσα και είδα το παιδί μου μέσα στα αίματα. Όλοι οι γιατροί ήταν απάνω του και προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Υπήρχε αιμα παντού,  προσπάθησα να μπω μέσα αλλά δε με άφησαν οι γιατροί.” ανέφερε ο ίδιος ενώ συμπλήρωσε ότι ο πατέρας της κοπέλας του ζήτησε να απομακρύνει το γιο του από την 17χρονη. Μάλιστα πρόσθεσε ότι τον χαστούκισε και είπε ότι δεν ήθελε αυτή τη σχέση.

Δείτε το σχετικό απόσπαμα της εκπομπής από το 1:35 και μετά

TATIANA LIVE 09-06-2016 from Epsilon TV on Vimeo.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook