Η Celestyal Cruises και το Miles+Bonus, το πρόγραμμα πιστότητας της Aegean και της Olympic Air, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, δίνοντας στο ταξιδιωτικό κοινό ακόμα περισσότερα οφέλη και μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές.  Πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Μαΐου 2016, όλα τα μέλη του Miles+Bonus και αντίστοιχα πελάτες της Celestyal Cruises, κερδίζουν μίλια ενώ βρίσκονται εν πλω!

Επομένως, ενώ οι επιβάτες ανακαλύπτουν τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά, τους θησαυρούς της ανατολικής Μεσογείου ή τα κρυμμένα μυστικά της Κούβας με τις καλοσχεδιασμένες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, κερδίζουν ταυτόχρονα μίλια στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean, ως εξής:

5 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν κατά την αγορά κάθε πακέτου κρουαζιέρας.

1 μίλι για κάθε ευρώ που καταναλώνεται στις αγορές πάνω στο πλοίο.

Για τους κατόχους Gold Miles+Bonus κάρτας, δωρεάν αναβάθμιση στην κατηγορία της καμπίνας που έχουν επιλέξει, όπως, επίσης, και ένα κουπόνι 50€ για μία περιποίηση στο Spa του πλοίου.

Επίσης, οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας τους για τους επιβάτες που είναι μέλη του Miles+Bonus. Ειδικά για κρατήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για την κρουαζιέρα της Celestyal Cruises «Ειδυλλιακό Αιγαίο», οι επιβάτες κερδίζουν διπλά μίλια, 1€=10 μίλια, για κάθε κράτηση στις αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, για το κοσμοπολίτικο Αιγαίο σε Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς και μικρούς παραδείσους, όπως η Μήλος, η Ίος, η Κως, η Σύρος και το Τσεσμέ. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους πλήρεις όρους συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σχετικό σύνδεσμο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com και την ενότητα Miles+Bonus  http://en.aegeanair.com/milesandbonus/news/2016/miles-bonus-partnership-with-celestyal-cruises

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises αποτελεί τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τα Ελληνικά νησιά, την Τουρκία και την Κούβα. Δύο από τα πλοία της εταιρείας, τα «Thomson Spirit» και «Thomson Majesty», είναι υπό ναύλωση με την Thomson Cruises της TUI AG.

H Celestyal Cruises, με 30 χρόνια εμπειρίας, είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα.

Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες.

Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

To 2016 η εταιρεία συνέχισε δυναμικά την πορεία της κερδίζοντας αυτήν φορά τέσσερα βραβεία: ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός», για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεων της, ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Τουριστική ανάπτυξη / Συνεισφορά στην εθνική ή τοπική οικονομία» και δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Αξιοποίηση social media» και «Επιλογή, επιβράβευση & ανάπτυξη προσωπικού».

Παράλληλα, διακρίθηκε με το βραβείο “Cruise Line Revelation” στα Excellence Awards, στην Καρταχένα της Ισπανίας και ήταν στους φιναλίστ, στην κατηγορία “Continuous Enrichment, On Board and Ashore” στα WAVE Awards στο Λονδίνο.

Ως επιβεβαίωση των καινοτόμων πρακτικών της, η εταιρεία διακρίθηκε και στο θεσμό των HR Community Awards με πέντε Silver Awards. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης).

Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται.

Σχετικά με το  Miles+Bonus

Το πρόγραμμα Miles+Bonus είναι το ευέλικτο και ανταγωνιστικό κοινό πρόγραμμα πιστότητας  της Aegean και της Olympic Air, που πλαισιώνεται από επιλεγμένους συνεργάτες, ώστε τα μέλη να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και παράλληλα να κερδίζουν μίλια που μπορούν να εξαργυρώνουν σε πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και σε όλες τις εταιρείες-μέλη της Star Alliance, σε αναβάθμιση θέσης και σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του συνεχώς αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργατών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook