Ένας-ένας φθάνουν στο Ηράκλειο Κρήτης, οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά 3Χ3, το οποίο διοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ανάμεσα στα αστέρια που θα λάμψουν στο τουρνουά, θα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος δήλωσε: ”Είναι πάρα πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα στην επαρχία. Μπορώ να αντιληφθώ την αγωνία των παιδιών και όχι μόνο, να δουν από κοντά μεγάλους Έλληνες καλαθοσφαιριστές. Είναι όμως και πολύ ευχάριστο, ότι μπορούν και να παίξουν μαζί τους. Χαίρομαι που έχουν γίνει θεσμός τα 3Χ3 του ΠΣΑΚ και της Ομοσπονδίας και είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ κι εγώ στο τουρνουά του Ηρακλείου”.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά 3Χ3, που εφέτος θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook