Το τριήμερο «River party» υπό τους ήχους της μουσικής rave που γινόταν στις όχθες της λίμνης Κοκκινογείων στην Δράμα, δεν συγκέντρωσε μόνο το ενδιαφέρον δεκάδων νεαρών αλλά και της… Αστυνομίας που οργάνωσε επιχείρηση για τον εντοπισμό ναρκωτικών και όσων τα διακινούσαν!

Συνολικά, 19 νεαροί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών που έκαναν έρευνες με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων και υπέβαλαν σε έλεγχο 380 άτομα! Από τους συλληφθέντες, οι 15 είναι Έλληνες –μεταξύ αυτών τέσσερις γυναίκες- ένας Βούλγαρος, ένας Πορτογάλος, ένας Ελβετός και ένας Κύπριος. Ο 26χρονος Κύπριος και δυο Έλληνες 27 και 25 χρόνων που είχαν πάει μαζί στο πάρτι, παραπέμπονται για κακούργημα γιατί στις αποσκευές τους βρέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 126,6 γραμμαρίων, μια συσκευασία με M.D.M.A. βάρους 10,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος κατηγορείται και ο 25χρονος Ελβετός, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 105.6 γραμμάρια κατεργασμένης ινδικής κάνναβης, μια συσκευασία με 1,3 γραμμάριο άγνωστης λευκής σκόνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν συνολικά 127,9 γραμμάρια κατεργασμένου χασίς, 192,6 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, 14,7 γραμμάρια M.D.M.A., 1,3 γραμμάρια άγνωστης λευκής σκόνης και τέσσερα αυτοκόλλητα εμποτισμένα με παραισθησιογόνο L.S.D.!

protothema