Πλούσιες και οι φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Εκπαιδευτηρίων «Μαυροματάκη-Μητέρα» για την ολοκήρωση της σχολικής σεζόν. Ακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα καλοκαιρινής απασχόλησης. Οι εγγραφές άρχισαν!

Τα Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη-Μητέρα», με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής σχολικής σεζόν, σας καλούν στις καλοκαιρινές γιορτές τους που θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Σάββατο 11 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ.

  • Παιδικός σταθμός: τμήμα κ. Πόπης Μαυριγιαννάκη «Μουσικοκινητικά δρώμενα»
  • Προ-προνηπιακά τμήματα: κ Ελεάννας Κατσανεβάκη και κ. Μαρίας Ναναδάκη «Θάλασσα γυαλί και πάντα καθαρή»

Κυριακή 12 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ.

  • Προνηπιακά τμήματα και Νηπιαγωγείο: κ. Σούλας Μοδιανάκη και κ. Ελεάννας Κουκουράκη και κ. Αναστασίας Δημοτάκη « Το πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων»

Επίσης, την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 07:00 μ.μ., το δημοτικό σχολείο των Εκπαιδευτηρίων θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη του γιορτή με θέμα «Είναι μία η θάλασσα».

Τα Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη-Μητέρα», ολοκληρώνουν άλλη μια όμορφη σχολική σεζόν και ανανεώνουν το ραντεβού τους, με το νέο σχολικό έτος.

Προηγουμένως, σειρά έχουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα καλοκαιρινής απασχόλησης «Ένα καλοκαίρι γεμάτο παραμύθια», από τις 21 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου.

Για ένα καλοκαίρι γεμάτο δραστηριότητες για το παιδί, με: Παιχνίδια – Εικαστικά – Επισκέψεις – Εκμάθηση κολύμβησης – Τένις

Οι εγγραφές άρχισαν!

Πληροφορίες στο τηλ.: 28210 52626, καθημερινά από τις 08:00 – 14:00

Δ/νση: Παπαναστασίου 220, Χανιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook