Στις άμεσες προτεραιότητες η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του κλειστού γηπέδου Κισάμου 

Την υπόσχεση ότι ο Υπουργός Οικονομίας θα σταθεί αρωγός σε όλες τις αναπτυξιακές προσπάθειες της Κισάμου για την ανάδειξη της περιοχής, έλαβε ο δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης από την συνεπώνυμό του Χανιώτη Υπουργό κ. Γιώργο Σταθάκη.

Ο Υπουργός Οικονομίας ξεναγήθηκε σήμερα το απόγευμα σε δομές της Κισάμου όπου ενημερώθηκε για την πορεία έργων σημαντικών για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σημείο που έχει γίνει η θεμελίωση για την δημιουργία κλειστού γηπέδου στο Καστέλι, ο δήμαρχος Κισάμου πληροφόρησε τον Υπουργό ότι η ολοκλήρωση του έργου είναι απαραίτητη για την τοπική κοινωνία ωστόσο το μόνο εμπόδιο που υπάρχει είναι το  κόστος κατασκευής του που αγγίζει το 1,1 εκ. ευρώ. Ο Υπουργός Οικονομίας είχε θετική ανταπόκριση στο αίτημα του δημάρχου να δοθεί βοήθεια για την δημιουργία του γηπέδου και ανέφρε ότι θα είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές του.

Ταυτόχρονα ο δήμαρχος Κισάμου ευχαρίστησε τον Υπουργό για την χρηματοδότηση ύψους 250.000 ευρώ που διασφάλισε ο δήμος για το γήπεδο του Κισσαμικού αλλά και για την παρέμβασή του για να δοθεί χρηματοδότηση από την Περιφέρεια στο δήμο, ύψους 100.000 ευρώ για μελέτες αναπτυξιακών έργων στο δήμο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook