Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πέτυχαν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προκρίθηκαν στη γ’ φάση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη νίκησε 16-4 το Ρέθυμνο και 9-4 τον ΑΟ Πλιτς Πλατς, σε αναμετρήσεις που έγιναν στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Παρόντες στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος θα είναι οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη κατάφερε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς να σφραγίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση όπου και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα τελικά.

Ο Ναυτικός Ομιλος επικράτησε του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου και του Α.Ο. Πλιτς Πλατς, στους αγώνες που διεξήχθησαν την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 του μήνα στο Κολυμβητήριο Χανίων, με σκορ 16-4 και 9-4 αντίστοιχα. Μάλιστα, το σημαντικό είναι ότι ο τεχνικός του ΝΟΧ έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν σε 17 αθλητές του.

Τη 2η θέση στον 12ο όμιλο Κρήτης πήρε ο Α.Ο. Πλιτς Πλατς από το Ηράκλειο, με τον Ν.Ο. Ρεθύμνου να μένει εκτός συνέχειας.

Τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο. Χανίων έχουν ως εξής:

Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 16-4

Τα 8λεπτα: 4-1, 3-1, 4-1, 5-1

Ν.Ο. Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Κουτρουλάκης, Ασγουδάκης, Τριποδάκης 5, Πετράκης, Σπάχης 1, Περδικάκης 1, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Μαρκουλάκης, Μανιουδάκης 4, Γουρνεζάκης, Κανδανολέων 4, Μαυροματάκης, Τσιστράκης, Νικολαΐδης 1, Λουβιτάκης, Μανουσάκης.

Ν.Ο. Χανίων-Πλιτς Πλατς 9-4

Τα 8λεπτα: 6-1, 2-0, 1-2, 0-1

Ν.Ο. Χανίων (Γιάννης Ζαγουράκης): Κουτρουλάκης, Ασγουδάκης 1, Τριποδάκης 1, Πετράκης 1, Σπάχης, Περδικάκης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Πρωιμάκης 1, Μαρκουλάκης, Μανιουδάκης 2, Γουρνεζάκης, Κανδανολέων, Μαυροματάκης, Τσιστράκης 1, Νικολαΐδης, Λουβιτάκης 1, Μανουσάκης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook