Αίσθηση στο μικρόκοσμο της Football League 2 προκάλεσε η τεράστια νίκη του Πλατανιά επί του Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη με το επιβλητικό 3-0. Οι πρωταγωνιστές της ερυθρόλευκης νίκης ήταν πολλοί, πολυτιμότερος του αγώνα όμως ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος με δύο δικά του γκολ έριξε… ταύλα τον Απόλλωνα μέσα στο άντρο του.

Ο 23χρονος επιθετικός, έγινε περιζήτητος από όλα τα μέσα της ενημέρωσης στα οποία συνοψίζοντας τις δηλώσεις του εξήγησε σε όλους ότι η νίκη επί του Απόλλωνα μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς αλλά όχι για τον ίδιο και την ομάδα του.
«Για κάποιους η νίκη μας και το αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του Απόλλωνα μπορεί να αποτελεί έκπληξη. Για εμάς όμως όχι. Ξέρουμε τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα και τις έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία σπουδαία νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε μία τόσο εύκολη επικράτηση αλλά μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε απόλυτα τις αδυναμίες που έδειξε ο Απόλλων και να φτάσουμε στο τρίποντο».

Για το αν πλέον υπάρχουν σκέψεις για την άνοδο καθώς η κορυφή δεν απέχει και πολύ, ο Νίκος Κατσικοκέρης επεσήμανε: «Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει και με αυτά που έχουμε δείξει σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο δεν θα είναι παράλογο για κάποιους μέσα από το σύλλογο να κάνουν σκέψεις και για την άνοδο», είπε στην ιστοσελίδα golden3.gr, ενώ στο onsports.gr συμπλήρωσε «Έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες και έχουμε δει πως είναι στα μέτρα μας. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Στόχος μας είναι να μπούμε στα μπαράζ. Η άνοδος είναι εφικτή για τον Πλατανιά. Αυτό άλλωστε δεν μπορούμε να τοπ κρύψουμε».

Τόνισε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να μείνουν προσγειωμένοι μετά τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι χαμηλά. Να παραμείνουμε προσγειωμένοι γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Σε πολλές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο γνωρίζουμε ότι μετά από σημαντικές και μεγάλες νίκες, έρχονται και οι σφαλιάρες αν δεν προσέξεις και αν δεν συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Εμείς αυτό κάνουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά όπως κάναμε από την αρχή της χρονιάς».

Για την συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα της Κρήτης υπογράμμισε στη ιστοσελίδα golden3: “Από τον κόσμο δεν έχω παράπονο. Μπορεί ο Πλατανιάς να είναι μία μικρή περιοχή, ένα χωριό στην ουσία αλλά οι 500-600 φίλαθλοι που υπάρχουν είναι στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζουν”.

Τέλος σχολιάζοντας το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ο σκόρερ των δύο τερμάτων του Πλατανιά δήλωσε: “Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε την Χερσόνησο. Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι της Κρήτης. Στον πρώτο γύρο είχαμε χάσει και αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στη νίκη”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook