Aνακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφορικά με την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου στο Ηράκλειο:

«Την ώρα που η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ στην πρώτη της επίσημη συνεδρίαση υπό τη νέα της Διοικούσα Επιτροπή γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα και ο κόσμος στέκεται όρθιος υπομονετικά στον περιβάλλοντα χώρο, την επόμενη ημέρα ο Υπουργός Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους του Ηρακλείου και δεν του επιτρέπεται η συμμετοχή του σε εκδήλωση!

Τα προχθεσινά γεγονότα στο Ηράκλειο κατά την εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλο και τις δηλώσεις της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησαν αποκαλύπτουν, για άλλη μια φορά, την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.   

Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και υποστηρίζουμε με σθένος την λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών!

Δεν μπορούμε, όμως, να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση προέτρεπε και υποστήριζε δράσεις βίας και υπονόμευσης των δημοκρατικών αρχών! Να θυμηθούμε τη στήριξη του κινήματος «δεν πληρώνω», τη στήριξη εγκληματικών ενεργειών και τον χαρακτηρισμό τους ως πολιτικές ενέργειες, τη δράση του κ. Λάμπρου για την νομική στήριξη ατόμων που είχαν συλληφθεί για εγκληματικές πράξεις.            

Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά! Δεν μπορεί να λειτουργεί με άλλα κριτήρια ως αντιπολίτευση και με άλλα ως Κυβέρνηση.

Οι Ηρακλειώτες και ο Κρητικός λαός δεν ανέχονται άλλο το ψέμα, την υποκρισία και την κοροϊδία.

Δεν αντέχουν άλλα μέτρα που με ‘δάκρυα … και πόνο ψυχής’ υπογράφουν τα μέλη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σας αντέχουν! Είναι ώρα να φύγετε!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook