Στην πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Κοκολοδημητράκης, που αποτελεί παρελθόν πλέον για τον Κύδωνα Χανίων. Ο 30χρονος διεθνής πίβοτ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον «Δικέφαλο του Νότου» και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή χειροσφαίρισης, Νίκο Κοκολοδημητράκη. Ο 30χρονος (7/4/1981) πίβοτ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο διεθνής πίβοτ είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική Ελλάδος, με εμπειρία από το Γερμανικό και το Ελβετικό Πρωτάθλημα ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Κύδωνα Χανίων».

Κοκολοδημητράκης: «Να πάρουμε το νταμπλ»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ο Χανιώτης πίβοτ δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώσαμε την μεταγραφή αυτή με τον κ. Βασίλη Τόγελο. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή με έχει κερδίσει με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Κύδωνα για την παραχώρηση του.  Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω πολλά παιδιά. Το να έρχεσαι σε μια Πρωταθλήτρια, σημαίνει ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν έχω ζήσει καταστάσεις και στον Κύδωνα. Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μου είναι μεγαλύτερες, να πάρουμε το ντάμπλ που δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Η Ευρώπη είναι μια πρόκληση για μένα. Έρχομαι για την παρέα γιατί γνωρίζω πολλά παιδιά και είναι κάτι που θέλω να ξαναζήσω. Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι στόχος είναι πάλι Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύω ότι με την προσθήκη μου και κάποιες άλλες μεταγραφές θα γίνει αυτός ο στόχος πιο εφικτός. Τον θέλουμε κοντά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

                                                                                                          

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook