Νέα απάτη μέσω email. με θύμα την υπεύθυνη Κρήτης του Συλλόγου Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχέλων»,  Αθανασία Νικολοπούλου.

Επιτήδειοι αποστέλλουν μηνύματα με τίτλο "Βοήθεια" και ζητούν το ποσό των 1.200 ευρώ γράφοντας για λογαριασμό της κ. Νικολοπουλου, πως δήθεν της έκλεψαν τη τσάντα σε ταξίδι της στο Παρίσι και χρειάζεται χρήματα για να επιστρέψει πίσω.

Το email το λάβαμε και στο Flashnews.gr

Δείτε την ιστορία που σκαρφίστηκαν οι απατεώνες με σκοπό να εξαπατήσουν ανυποψίαστους που θα θελήσουν να βοηθήσουν την υπεύθυν του Συλλόγου

"Τις απολογίες μου που επικοινωνώ μαζί σου με αυτόν τον τρόπο, έκανα ένα ταξίδι στο Φράνκι Παρίσι,μου έκλεψαν την τσάντα, μαζί με το διαβατήριο και τις πιστωτικές κάρτες που ήταν μέσα. Η πρεσβεία είναι πρόθυμη να βοηθήσει, αφήνοντας με να ταξιδέψω χωρίς το διαβατήριό μου, απλώς πρέπει να πληρώσω για είσιτηριο και να διευθετίσω τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Δυστυχώς για μενα, δε μπορώ να έχω πρόσβαση στα χρήματα μου χωρίς την πιστωτική μου, ήρθα σε επαφή με την τράπεζα, αλλά χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να βγάλουν μία νέα. Σκεφτόμουν να σου ζητήσω να μου δανείσεις μερίκα χρήματα γρήγορα, τα οποία μπορώ να σου επιστρέψω αμέσως μόλις επιστρέψω. Χρειάζομαι 1,200 ευρώ για να καλύψω τα έξοδά μου, είναι αναγκαίο να μπορέσω να πάρω την επόμενη διαθέσιμη πτήση. Μπορώ να σου προωθήσω τις λεπτομέρεις σχετικά με το πως μπορείς να στείλεις τα χρήματα σε μενα.

Παρακαλώ, ενημέρωσέ με αν αυτό είναι εφικτό και ανυπομονώ να σε ακούσω σύντομα!"

Με εκτίμηση,

Athanasia