“Κατευθυνόμενες προσπάθειες, υποκινούμενες από μικροπολιτικές σκοπιμότητες” χαρακτηρίζει τα χθεσινά επεισόδια κατά την επίσκεψη του κ. Πολάκη στην Ιεράπετρα, η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Η ΔΥΠΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει πως τα “επικοινωνιακά παιγνίδια που είχαν ως μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις και εντάσεις δεν κατάφεραν να μειώσουν, ούτε κατ’  ελάχιστο, το αποτέλεσμα της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Με τη δέσμευση ότι ο διάλογος με τους θεσμικούς φορείς θα συνεχιστεί, με στόχο την αναβάθμιση του ΓΝ –ΚΥ Ιεράπετρας, ολοκληρώθηκε η χθεσινή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στην Ιεράπετρα.

Μέσα από έναν εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο τόσο στο Δημαρχείο, όσο και στο ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρα, εκφράστηκε αμφίδρομα η βούληση και πρόθεση για περαιτέρω συνεργασία, ώστε το ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας το αμέσως προσεχές διάστημα και σε συνέχεια των αρχικών προσλήψεων που ήδη έχουν δρομολογηθεί, να καταστεί ικανό να επιτελέσει το έργο του, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Οι όποιες επιχειρούμενες κατευθυνόμενες προσπάθειες, να πυρπολήσουν το αγαστό πνεύμα συνεργασίας και το ουσιαστικό ενδιαφέρον και την πολιτική βούληση του Υπουργείου και των συνεργατών του, υποκινούμενες από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και επικοινωνιακά παιγνίδια είχαν ως μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις και εντάσεις, που όμως  δεν κατάφεραν να μειώσουν, ούτε κατ’  ελάχιστο, το αποτέλεσμα της επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, μετά την Ιεράπετρα, συνοδευόμενος από τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, επισκέφθηκε το απόγευμα και το ΓΝ Αγίου Νικολάου, όπου συνομίλησε με θεσμικά στελέχη του και εργαζόμενους της μονάδας, εκφράζοντας την πολιτική βούληση για την ανάπτυξη συνεργασίας και υποστήριξης των υγειονομικών δομών σε ολόκληρη την περιοχή του Λασιθίου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook