Ο σύζυγος έκανε ντιμπέιτ για να αποφασίσει αν θα τιμωρούσε το παράνομο ζευγάρι -Επρεπε να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειάς του, λένε οι υποστηρικτές του

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όπου ένας εξαγριωμένος άνδρας χτυπάει αλύπητα τη γυναίκα του και τον εραστή της. Το πρωτοφανές σε αγριότητα περιστατικό συνέβη στην πολιτεία Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας. Ο άνδρας έχει δέσει σε δύο ξύλινους στύλους τα θύματα και τους χτυπάει με μια σιδερένια ράβδο και στη συνέχεια με ένα λάστιχο. 

Η γυναίκα του που είναι ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά ουρλιάζει και προσπαθεί να ξεφύγει από τα συνεχή ραβδίσματα. Στη συνέχεια ο άνδρας παίρνει ένα λάστιχο και χτυπάει τον εραστή. 

Το αποτρόπαιο θέαμα παρακολουθεί συγκεντρωμένο πλήθος που αποτελείται ακόμα και από παιδιά. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το κοινό που παρακολουθεί είναι συγγενείς ή γείτονες.

 

 

Αξιοσημείωτο είναι πως ο απατημένος σύζυγος έκανε ντιμπέιτ για να αποφασίσει αν θα τιμωρήσει τη γυναίκα του και τον εραστή της. Το πλήθος αποφάσισε ότι τόσο η σύζυγος όσο και ο εραστής ήταν ένοχοι και έπρεπε να τιμωρηθούν.

Μάλιστα οι υποστηριστές του είπαν πως ο άνδρας έκανε το σωστό γιατί έπρεπε να υπερασπιστεί την τιμή της οικογένειάς του.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ακτιβιστή Kundan Srivastava ο οποίος δήλωσε έκπληκτος από το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που εγκρίνουν τέτοιες πράξεις οικογενειακής βίας. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η αστυνομία ερευνά την υπόθεση αλλά ο ακτιβιστής λέει ότι αν κάποιος γνωρίζει την ταυτότητα του ζευγαριού πρέπει να καταγγείλει το περιστατικό λέγοντας: «Είμαι κατά της σωματικής βίας και κατά των εγκληματικών πράξεων».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook