Μπορεί τα Χανιά να μην συγκαταλέγονταν στους δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ούτε το 2014 ούτε το 2015, φέτος όμως “παίρνουν το αίμα τους πίσω”

Ένα ακόμη τριήμερο πλησιάζει και καθώς βρίσκεται εντός της καλοκαιρινής σεζόν, φαίνεται να αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητα. Ποια μέρη φαίνεται να προτιμούν οι Έλληνες γι’ αυτό το τριήμερο; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Έλληνες.

Μεταξύ αυτών τα Χανιά τα οποία δεν βρίσκονταν ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι στη λίστα αλλά περιλαμβάνονται το 2016 στους δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
 
Στην κορυφή των επιλογών για φέτος είναι η Χαλκιδική, ακολουθούμενη από τη Μύκονο που πέρυσι είχε την πρώτη θέση. Στην τρίτη θέση των φετινών προτιμήσεων εμφανίζεται η Σαντορίνη, ενώ οι δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα, αφού η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και η Θεσσαλονίκη την πέμπτη. Ο πρώτος και μόνος προορισμός εξωτερικού της δεκάδας φαίνεται να είναι η Ρώμη, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση. Στην έβδομη συναντάται η Λευκάδα, μια θέση πριν την Πάργα που διατηρείται και φέτος όγδοη, όπως και πέρυσι. Οι τελευταίες δύο θέσεις ανήκουν στα Χανιά και στη Θάσο.
 
Οι δέκα προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για  το 2016 και οι αντίστοιχοι περσινοί:

 
Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και 14 Ιουνίου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 17 και 21 Ιουνίου 2016, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook