\”Το χειρότερο σενάριο είναι να μην υπάρξει λύση\” στη Σύνοδο της ευρωζώνης, δήλωσε ο Ε. Βενιζέλος στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, στην οποία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ενημερώνει τους βουλευτές για το ονομαζόμενο \”πολυνομοσχέδιο\” του υπουργείου.

Αναφερόμενος στις γενικότερες εξελίξεις και την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης, ο κ. Βενιζέλος εξήγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους κυβερνητικούς βουλευτές ότι \”το χειρότερο σενάριο της Πέμπτης θα είναι να μην υπάρξει λύση\”, \”γιατί και η χειρότερη λύση, είναι λύση\”.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε \”παρανοϊκή\” και \”μικροκομματική\” τη στάση του κ. Σαμαρά με το να λέει \”όχι στη συμμετοχή ιδιωτών\” στην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, την ώρα που εκείνη δίνει μια μάχη στο ΔΝΤ για τη στήριξη της Ελλάδας.

Ο κ. Βενιζέλος επίσης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποντάρει στην καταστροφή, ενώ από τη μεριά του ο βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υφυπουργός Τάκης Ρήγας φέρεται να είπε ότι \”δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να χαϊδεύουμε τον Σαμαρά\”.

capital.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook