Κέφι και ενθουσιασμός χαρακτήρισαν τη μεγάλη γιορτή με την οποία καλωσορίσαμε το φετινό καλοκαίρι. Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2017!

Το 1ο Holi Fest Crete 2016, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την άρτια διοργάνωση, το κέφι και τον ενθουσιασμό που επικράτησε.

Χιλιάδες πλήθος κόσμου διασκέδασε, χόρεψε και χρωμάτισε τον ουρανό της πόλης.

Με την συμμετοχή του κόσμου και τη μαζική προσέλευση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, το Holi Fest Crete καλοσώρισε το καλοκαίρι χορεύοντας στο ρυθμό του pop συγκροτήματος REC, των djs Alex Moumouris, Dj Doc, Dino Romeo, Bob Dk και Andreasondecks. Παρουσιαστής του festival ήταν ο Savvas Poubouras.

Παράλληλα οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα ξεχωριστό Aerial show από την αχολή Om3ga aerial silks, Zumba από τις σχολές Danzaria, Artemis, Baila studios, Dance Fit και SonArte. Από το Holi Fest δεν μπορούσε να λείπει το Bollywood από την σχολή Εν χορώ.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια, μεταξύ των οποίων και το Flashnews.gr, καθώς και όλο τον κόσμο που συμμετείχε με την παρουσία του.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Το Holi Fest Crete 2017 έρχεται…..

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Amstel, η Red Bull, η Amita, o Καμπάκος χρώματα, η Art Deco και το Digital 2000.