Την Τετάρτη 15/06/2016 στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Κρήτης  πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Βούρβαχη Γεώργιο παράδοση επιταγής  με ποσό 12.726 ευρώ το οποίο συγκεντρώθηκε από το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Παίζουμε για το Χαμόγελο» που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Μαΐου στο Εθνικό  Στάδιο Χανίων.

Αυτές οι 2 μέρες ήταν μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1.400 παιδιά που αγωνίστηκαν σε 104 αγώνες για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τo ποδοσφαιρικό τουρνουά πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και συνδιοργάνωση φορέων, υπηρεσιών, εθελοντικών οργανώσεων, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Θα θέλαμε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση, συμμετείχαν και στήριξαν αυτό το εορταστικό διήμερο για τα παιδιά με κάθε τρόπο. 

Υπόσχεση της ΕΠΣ Χανίων αλλά και όσων συμμετείχαν στη δράση να καθιερωθεί ως θεσμός στο Νομό Χανίων και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook