Τον Ν.Ο. Ρεθύμνου υποδέχεται το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 14:00, στο κολυμβητήριο Χανίων ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας.

Αυτό θα είναι το δεύτερο ματς του ΝΟΧ στο… σπίτι του μετά από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Επιστροφή στη… δράση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES ο οποίος στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου θα υποδεχθεί τον Ν.Ο. Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο Χανίων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στον Ομιλο Ανόδου για την Α1 και τα ματς που απομένουν αποτελούν ουσιαστικά πρόβα για την καθοριστική φάση του πρωταθλήματος η οποία ακολουθεί. Ο τεχνικός του ΝΟΧ αντιμετωπίζει πάντως αρκετά προβλήματα (Βιζυράκης, Μάλης, Κοκονάς) και στον αντίποδα -σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό- θα μπορεί να υπολογίζει στον Κατσουλάκη.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας με το Ρέθυμνο είναι ο δεύτερος μετά από αυτόν απέναντι στον Πανιώνιο που θα έχει ως έδρα τη φυσική έδρα του ΝΟΧ, το Κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής:
Λεβεντάκης, Μητράκης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Φύταλης, Μπαριωτάκης, Μαραγκουδάκης, Μυγιάκης, Κατσουλάκης, Μπιτσάκης, Βολτυράκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης, Πατρικάκης.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Σάββατο (18/6)

14:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Ν.Ο. Ρεθύμνου
15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός

Η βαθμολογία (Σε 7 αγων.)
1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 15
2. Πανιώνιος 12
3. Ιωνικός 9
4. ΟΦΗ 6
5. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook