Η Ε.Π.Σ. Χανίων προχώρησε στην επικύρωση των βαθμολογιών των τοπικών πρωταθλημάτων και παράλληλα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Αναλυτικά όσα αναφέρει το έγγραφο που εστάλη για την επικύρωση των βαθμολογίων:

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α’, Β’, Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΝΕΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ – ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά το πέρας των πρωταθλημάτων Α΄, Β΄, Γ΄ τοπικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, Νέων, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ, σας κοινοποιούμε τις βαθμολογίες των ανωτέρω πρωταθλημάτων, επισημαίνοντας ότι η επικύρωση των βαθμολογιών έγινε με την επιφύλαξη, ότι ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στα επόμενα πρωταθλήματα, να υπάρχει η ευχέρεια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων, να συμπληρώσει τον αριθμό των ομάδων σε κάθε κατηγορία, αναλόγως και σύμφωνα με τον Κανονισμό.Βάσει των προκηρύξεων από την Α’ τοπική κατηγορία πρωταθλήτρια ομάδα, ως πρώτη του βαθμολογικού πίνακα, ανακηρύσσεται η ομάδα «Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ». Από την Α΄ κατηγορία υποβιβάζονται στη Β΄ κατηγορία, οι ομάδες «Α.Π.Κ.Σ. Τιτάν Καλυβών» και «Γ.Σ.Σ. Ιδομενέας», σύμφωνα με τον πίνακα βαθμολογίας και τη σχετική προκήρυξη της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα «Γ.Σ.Σ. Ιδομενέας», η οποία έγινε υπαίτια διακοπής σε ένα [1] αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών, πέραν του ότι ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου, της αφαιρούνται τρεις [3] βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε και δύο [2] βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου του πρωταθλήματος στο οποίο θα αγωνίζεται, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 του Κ.Α.Π.

Από τη Β’ τοπική κατηγορία ανέρχονται στην Α’ κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα «Α.Π.Σ. Κρητικός Αστέρας» και η δευτεραθλήτρια ομάδα «Α.Ε. Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών». Επίσης, λόγω της ανόδου στη Γ΄Εθνική κατηγορία της ομάδας Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ και για να συμπληρωθεί ο αριθμός των είκοσι [20] ομάδων στην Α΄ κατηγορία, ανέρχεται από τη Β’ κατηγορία, ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα Α.Π.Ο. Θύελλα Καλαθαινών.

Στη Γ’ τοπική κατηγορία υποβιβάζεται η ομάδα «Α.Ο. Περιβολίων», σύμφωνα με τον πίνακα βαθμολογίας και τη σχετική προκήρυξη της Β’ τοπικής κατηγορίας. 

Από την Γ’ κατηγορία ανέρχεται στη Β’ κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα «Νέος Ηρακλής Νεροκούρου 2014» σύμφωνα με την προκήρυξη και τον βαθμολογικό πίνακα. Επίσης ανέρχεται από τη Γ’ κατηγορία στη Β’ κατηγορία και η δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, Α.Π.Σ Αστέρας Χαλέπας, λόγω της ανόδου και τρίτης ομάδας από τη Β΄ στην Α΄ κατηγορία.

Στο Κύπελλο Παίδων «Σχοινάς Τηλέμαχος», Κυπελλούχος ανακηρύχθηκε η ομάδα «Α.Π. Σούδας». Στο πρωτάθλημα Νέων «Συγγελάκης Ιωάννης», πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα «Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών». Στο πρωτάθλημα Παίδων «Σχοινάς Τηλέμαχος», πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα «Α.Ο. Πλατανιάς». Στο πρωτάθλημα Προπαίδων πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα «Α.Σ. Νέος Κισσαμικός». Στο πρωτάθλημα Τζούνιορ πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα «Α.Σ. Καλτσέτο» και τέλος στο πρωτάθλημα Προτζούνιορ πρωταθλήτρια ομάδα ανακηρύσσεται ο «Α.Ο. Μινώταυρος».

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ. 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016 όλων των κατηγοριών, νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν όλους τους εμπλεκομένους, για τη σημαντική βοήθεια και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, για την ομαλή διεξαγωγή και λήξη των πρωταθλημάτων, που μέχρι και την τελευταία αγωνιστική κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων:

-Την ΠΑΕ Πλατανιά, για την παραμονή της στην Super League, ευχόμενοι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες την προσεχή περίοδο.
-Tις ΠΑΕ Χανιά και Π.Γ.Σ. Κισσαμικό, για την παραμονή τους στην Football League, ευχόμενοι και άνοδο στη Super League.
-Το σωματείο Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας και ιδιαίτερα την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
-Το σωματείο Π.Σ. Άρη Βουκολιών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ενώσεώς μας.
-Το σωματείο Α.Π.Σ. Κρητικό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας.
-Το σωματείο Α.Ε. Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών για την άνοδό του στην Α’ τοπική κατηγορία.
-Το σωματείο Α.Π.Ο. Θύελλα Καλαθαινών για την άνοδό του στην Α’ τοπική κατηγορία.
-Το σωματείο Νέος Ηρακλής Νεροκούρου 2014 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ τοπικής κατηγορίας.
-Το σωματείο Α.Π.Σ. Αστέρα Χαλέπας για την άνοδό του στην Β΄τοπική κατηγορία.
-Τα σωματεία που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα πρωταθλήματα υποδομής:
-Α.Π. Σούδας Κυπελλούχο «Σχοινάς Τηλέμαχος» στην κατηγορία Παίδων Α’ φάσης.
-Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών Πρωταθλήματος Νέων «Συγγελάκης Ιωάννης».
-Α.Ο. Πλατανιάς Πρωταθλήματος Παίδων «Σχοινάς Τηλέμαχος», Β’ φάση,
– Α.Σ. Νέος Κισσαμικός Πρωταθλήματος Προπαίδων.
-Α.Σ. Καλτσέτο Πρωταθλήματος Τζούνιορ.
-Α.Ο. Μινώταυρος Πρωταθλήματος Προτζούνιορ.
-Τους παράγοντες και τους αθλητές των σωματείων για την συμπεριφορά τους, στους αγωνιστικούς χώρους και για την εν γένει προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
-Την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων και τους Διαιτητές, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, για τη σωστή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.
-Τους παρατηρητές των αγώνων και Διαιτησίας.
-Τους ιατρούς των αγώνων.
-Τους προπονητές των ομάδων όλων των κατηγοριών.
-Τους Χανιώτες φιλάθλους για την παρουσία τους στους αγώνες.
-Τα έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες, για τη σωστή και αντικειμενική ενημέρωση που παρείχαν σε όλους τους τομείς.
Ευχόμαστε σε όλους και στις οικογένειες τους, καλό καλοκαίρι με υγεία και ότι επιθυμούν.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook