Μετά τη σύλληψη και καταδίκη του ζευγαριού που είχε εξαπατήσει τρεις καταστηματάρχες σε περιοχές της Θεσσαλίας

Της… μόδας έγιναν οι απάτες με δράστες που συστήνονται ως ελεγκτές του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων! Μετά τη σύλληψη και καταδίκη του ζευγαριού που είχε εξαπατήσει τρεις καταστηματάρχες σε περιοχές της Θεσσαλίας και της δυτικής Μακεδονίας, αποκαλύφθηκε άλλη μια περίπτωση στην Καβάλα.

Αυτή τη φορά, ο 56χρονος «μαϊμού» υπάλληλος του Ε.Φ.Ε.Τ. δεν εμφανίστηκε ο ίδιος στον 47χρονο ιδιοκτήτη ενός ζαχαροπλαστείου στην πόλη της Καβάλας, αλλά επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του στις 4 Ιανουαρίου και του ζήτησε να καταθέσει 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, για να μην διερευνήσει μια καταγγελία που είχε δήθεν δεχθεί για αλλοιωμένα προϊόντα!

Ωστόσο, ο 47χρονος κατάλαβε πως προσπαθούσε να τον εξαπατήσει και ενημέρωσε την Ασφάλεια. Ο 56χρονος διέκοψε κάθε επικοινωνία, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για σεσημασμένο ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για παρόμοιες απάτες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook