Μετά τον “οχετό ειλικρίνειας” της επίσημης φωνής Μαξίμου και Κουμουνδούρου, του Γ. Κυρίτση, “περί ταξικού πολέμου” με τον οποίο συμφωνούμε  απόλυτα, όπως πρόσφατα τεκμηριώσαμε με προηγούμενο άρθρο μας, να πω, πως, και ο Παύλος Πολάκης  έχει δίκιο για όσα είπε για τη δικαιοσύνη. 

Σ ένα σοβαρό κράτος αυτός ο κύριος, όχι μόνο δεν θα’ταν υπουργός, αλλά καταδικασμένος για τα όπλα και τους άσκοπους πυροβολισμούς, αλλά και την ίδια του την ομολογία, αναφορικά με την κομπίνα του, περί διπλών βιβλίων ως αιρετός στα Σφακιά.

Ας θυμηθούμε όμως και την πρόσφατη σκανδαλώδη, σύμφωνα με πολλούς, υπόθεση, και το μακρύ χέρι του, στο διαγωνισμό προλήψεων του ΚΕΛΠΝΟ που ξεσήκωσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.

Μπορούμε να ξεχάσουμε άραγε το προκλητικά παράνομο κάπνισμα του μπροστά στις κάμερες, σε χώρους που το ίδιο το Υπουργείο του με τον αντικαπνιστικό νόμο απαγορεύει; 

Δεν το’κανε μια φορά άλλωστε. Το κάνει συνέχεια.

Όλα αυτά, ο κ. Πολάκης τα  κάνει κατ εξακολούθηση ,χωρίς κανένα ενδοιασμό και αναστολή.

Χωρίς αιδώ.

Χωρίς να δείχνει μετά, και αφού εισπράξει την δημόσια κατακραυγή και αποδοκιμασία, ότι το κατάλαβε.

Να κάνει βρε αδεφέ, έστω κάτι που να προδίδει ότι αυτό συνέβη “κατά λάθος” ώστε να μας δώσει μια αφορμή, έτσι ώστε να του παρέχουμε μια καλοπροαίρετη κάλυψη ή έστω να μπορούμε καλόπιστα να δώσουμε ένα συγχωροχάρτι.

Δεν θα πω τίποτα, για την πολύκροτη υπόθεση με τον φάκελο της εξαφέλφης του αναισθησιολόγου στο Βενιζέλειο με την μικρή Μελίνας.

Ούτε για τις απειλές κατά της ζωής συναδέλφου, εκείνο το περίφημο…
” θα τον έθαβα τρία μέτρα.”

Για τον πολιτικό, και μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η παραβατικότητα είναι μάλλον ιδεολογία και τρόπος ζωής.

Το συμπέρασμα συνεπώς μετά απ όλα αυτά, είναι ένα και μοναδικό.

Εσείς κ.Πολάκη τα κάνετε, αυτοί σας καλύπτουν, κι έχετε απόλυτο δίκιο να λέτε όσα λέτε.

Αναφορικά τώρα με τον Πρωθυπουργό αλλά και τον προϊστάμενο Ρεθεμνιώτη υπουργό του, Ανδρέα Ξανθό, για όλα αυτά και πιθανόν για πολλά άλλα να σημειώσω πως η συγκάλυψη σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, είναι αξιόποινη πράξη και αποτελεί ενοχή.

Τέλος για να συμπλεύσω με τους οπαδούς του,

“Παύλο συνέχισε να δίνεις πόνο…” 

Αλλά θα συμπληρώσω.

“Πολάκηδες τελικά  αξίζουν σ´ αυτή την πολιτεία και την κοινωνία της.”

Κωνσταντίνος Γ.Συλιγάρδος  Δημοσιογράφος 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook