Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων απέναντι στον Ν.Ο. Ρεθύμνου δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Μαχαίρας, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής, που λόγω τιμωρίας είδε το παιχνίδι από την κερκίδα, είπε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμη πιο καλά, αλλά είχαμε κάποιες απρόοπτες απουσίες, καθώς δύο παιδιά έχασαν το αεροπλάνο και έτσι δεν μπορέσαμε να είμαστε πλήρεις. Από εκεί και πέρα όμως αντεπεξήλθαμε και μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας από την αρχή το προβάδισμα και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν είχε πίεση για το αποτέλεσμα ενώ εμείς είχαμε λίγο άγχος γιατί θέλαμε να επιβεβαιώσουμε και μαθηματικά την παρουσία μας στον όμιλο ανόδου. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα για τη συμμετοχή μας στον όμιλο ανόδου νομίζω ότι αν δουλέψουμε θα διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή που έχει ανοίξει πισίνα δουλεύουμε καλύτερα και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι στην τελική φάση».

Ο εκ των πρωταγωνιστών της επικράτησης του ΝΟΧ, Γιώργος Κατσουλάκης είπε: «Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Όπως ξέρετε έχουμε περάσει στον όμιλο ανόδου, παρόλα αυτά κοιτάμε αυτά τα παιχνίδια σοβαρά και δεν αφήνουμε περιθώρια σε καμία ομάδα. Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια και όλες τις ομάδες το ίδιο. Ήταν μια καλή προπόνηση για τα επόμενα παιχνίδια ενώ ο προπονητής έδωσε την ευκαιρία να παίξουν σε πολλά νέα παιδιά. Η διαφορά άνοιξε προς το τέλος, πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά και το σημαντικό ήταν ότι έπαιξαν τα πιο νεαρά παιδιά».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα του στον όμιλο ανόδου: «Ο στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά από ‘κει και πέρα θα είναι ένα δύσκολο τριήμερο γιατί θα έχουμε να δώσουμε πέντε παιχνίδια. Από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να προσπαθήσουμε να φέρουμε και πάλι την ομάδα στην Α1 εθνική κατηγορία βοηθώντας έτσι προκειμένου να έρχεται πάλι πολύς κόσμος στο κολυμβητήριο και να παρακολουθεί τα παιχνίδια. Επίσης θα δοθεί μεγαλύτερο κίνητρο στα παιδιά, καθώς αυτή τη στιγμή τα μικρότερα τμήματα δεν είναι όπως ήταν παλιά. Η άνοδος είναι από τους στόχους μας, πρώτα απ’ όλα αυτό μας ενδιαφέρει, αλλά από και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Όσον αφορά τον προπονητή του Ρεθύμνου Κώστα Φιτσανάκη δήλωσε τα εξής: «Επιστρέψαμε στην έδρα των Χανίων μετά από χρόνια και είναι ευχάριστο να είναι ανοιχτά τα κολυμβητήρια και να γίνονται αγώνες. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και επίσης διαφορά στους στόχους.

Εμείς δοκιμάζουμε πολλά πράγματα αυτή την περίοδο και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι άουτ. Τα Χανιά από την άλλη είναι μια πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα τους ειδικότερα πάρα πολύ δύσκολη. Να ευχηθώ να έχουν καλή πορεία στα πλέι οφ και να καταφέρουν την άνοδο γιατί το αξίζουν και στη συνέχεια μπορούν να κρατηθούν στην Α1. Οσο για μας ελπίζω να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι άουτ και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook