Το Σάββατο, δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ και ο κόσμος κατέφθασε κατά χιλιάδες στα Μάταλα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. 

Οι επισκέπτες κατάκλυσαν την παραλία απολαμβάνοντας το μπάνιο τους ενώ το camping είναι γεμάτο από κόσμο που χαλαρώνει στις σκηνές του. 

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν από τις 13:00 το μεσημέρι με τη συμμετοχή του κόσμου να αυξάνεται συνεχώς. Body και face painting, κατασκευή μουσικών οργάνων και χειροποίητες κατασκευές έχουν την τιμητική τους προσφέροντας στο κοινό την χαρά της δημιουργίας, της συλλογικότητας αλλά και της διασκέδασης. 

Το πρόγραμμα άνοιξαν οι Crossroads The Band προσφέροντας δυνατές μουσικές στιγμές από το κλασσικό rock των ΄60s και των ΄70s μέχρι το hard rock και heavy metal των ΄90s. Για 4η συνεχομένη χρόνια το συγκρότημα ανέβηκε στο Cave Stage των Ματάλων ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες φίλους της rock μουσικής που βρισκόταν εκεί. 

Από τις 18:15 το σκηνικό στα Μάταλα άλλαξε και στη σκηνή ανέβηκε ένα ταλαντούχο συγκρότημα, οι Kulamacus the band. Η θετική ενέργεια και το κέφι των πέντε καλών φίλων ξεσήκωσαν το κοινό του Cave Stage  ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη με το κοινό να χορεύει σε ρυθμούς swing, jazz και latin.

Σε ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης αλλά και διασκέδασης συνεχίστηκε το line up του Σαββάτου. Στην προσπάθεια τους να καλύψουν το τεράστιο έργο των Beatles, οι Sgt Pepper΄s Beatles Tribute Band ανέβηκαν στη σκηνή των Ματάλων και ερμήνευσαν πασίγνωστα τραγούδια του σπουδαιότερου συγκροτήματος όλων των εποχών. Τραγούδια όπως ΄΄ She loves you΄΄, ΄΄Twist and Shout΄΄, ΄΄ All you need is love΄΄,  δεν άφησαν ασυγκίνητο τον κόσμο που με μια φωνή τραγούδησε μαζί με το συγκρότημα τις αξέχαστες επιτυχίες των Beatles.

Παράλληλα, η μικρή σκηνή των Ματάλων γέμιζε με κόσμο από τις 20:30 το απόγευμα απολαμβάνοντας των Αντώνη Βάμβουκα και τους Τρεις Λαλούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας όμορφες μουσικές στιγμές.

Λίγο πριν τα ρολόγια δείξουν 22:00  ανέβηκε στη σκηνή ένα απο τα σπουδαιότερα ελληνικά συγκροτήματα, οι μοναδικοί Onirama και αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια στην παραλία των Ματάλων ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο. Με απίστευτη διάθεση και γεμάτοι όρεξη οι Onirama δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα ενώ τα χειροκροτήματα, οι φωνές αλλά και ο χορός δεν σταματούσαν ούτε για μια στιγμή με τον κόσμο να τους αποθεώνει. 

Με την προσέλευση του κόσμου να καταγράφει νούμερα τα όποια το Φεστιβάλ δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως τώρα, στη κεντρική σκηνή ανέβηκε ο ανεπανάληπτος, Tonis Sfinos. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των Ματάλων σε συνεργασία με τους Playmates, την τσαχπίνα παιχνιδιάρα Λόλα και τη δίμετρη καραμελένια Μόνικα τραγούδησαν μαζί αξέχαστες επιτυχίες των ΄60s, ΄70s και όχι μόνο ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη. Με το αστείρευτο χιούμορ του σε συνδυασμό με την έντονη σκηνική του παρουσία κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Το πάθος του κόσμου κράτησε τον Toni και την παρέα του στη σκηνή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σφραγίζοντας με το καλύτερο τρόπο τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook