Ο όμιλος Αφοι Πασπαλάκη δείχνει τον δρόμο στο μέτωπο της εκμετάλλευσης πολυτελών κατοικιών μέσα από μία καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα δραστηριότητα η οποία έχει κορυφωθεί και εξελιχθεί ραγδαία την τελευταία πενταετία.  Το site www.leaderstay.com είναι στην ουσία ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο της ενοικίασης βιλών και στους ιδιοκτήτες των πολυτελών αυτών κατοικιών οι οποίοι και επιθυμούν να αποκομίσουν τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη από την προσωρινή παραχώρηση της οικίας τους. Το ενδιαφέρον αυξάνεται συνεχώς και το κέρδος κυρίως για τους ιδιοκτήτες εντυπωσιακό.

Ο διευθυντής της εταιρίας Νίκος Πασπαλάκης μέσα από το flashnews.gr μιλά για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας και για τις προοπτικές που διαβλέπονται στο μέλλον. 

”Η εταιρία μας είναι ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στους ιδιοκτήτες βιλών και στα γραφεία του εξωτερικού και στην online αγορά. Το σύστημά μας παρέχει πραγματικό χρόνο διαθεσιμότητας, καθώς έχει αυτοματοποιήσει κάθε είδους πληροφορία. Ένας ιδιοκτήτης μίας πολυτελούς οικίας μέσα από το σύστημά μας μπορεί να διαφημίσει και να προωθήσει το σπίτι του στο σύνολο των online καταστημάτων και με βάση τις προδιαγραφές η βίλα να προωθηθεί στα αντίστοιχα γραφεία του εξωτερικού. Ανάλογα με τα κριτήρια που πληρεί η κάθε βίλα προωθείται και στο ανάλογο ”κανάλι” επισημαίνει ο κ. Πασπαλάκης. 

Ιδιοκτήτες βιλών έχουν πλέον την ευκαιρία μέσα από ένα σύγχρονο και εύχρηστο σύστημα να διαθέσουν για όσο διάστημα επιθυμούν το πολυτελή ακίνητό τους ειδικά σε περίοδο κρίσης. Στο site www.leaderstay.com προβάλλονται βίλες με συγκεκριμένα κριτήρια και προυποθέσεις με στόχο οι πελάτες της εταιρίας να βρίσκουν αυτό ακριβώς που ζητούν. Τα ζητούμενα άλλωστε είναι η πολυτέλεια, η άνεση και φυσικά το κέδρος για τους εμπλεκόμενους στην διαδικασία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως άλλωστε τονίζει μέσα από το flashnews.gr ο Νίκος Πασπαλάκης ότι τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες σε οποιαδήποτε συνεργασία και συμφωνία επιχειρείται.

”Αυτή την στιγμή εμείς δεν ανεβάζουμε οποιαδήποτε βίλα στο σύστημά μας μόνο αυτές που ταιριάζουν στο προφίλ των πελατών μας. Οι εταιρία μας συνεργάζεται μ όλα τα online sites και με εξειδικευμένα γραφεία του εξωτερικού που προωθούν βίλες, κυρίως από την Αγγλία, την Γαλλία, τη Ρωσία και τις Σκανδιναβικές χώρες. Αξίζει να το τονίσουμε ότι για να συνεργαστεί κάποιος μαζί μας θα πρέπει να πληρεί όλες τις νόμιμες προυποθέσεις να έχει δηλαδή άδεια από τον ΕΟΤ. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένας οργασμός παρανομίας, ωστόσο ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε και έχει δείξει τα απαραίτητα αντανακλαστικά σ όσους παρανομούν οι οποίοι και διώκονται” υποστηρίζει ο κ. Πασπαλάκης.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι σε επίπεδο Κρήτης έχουν εκφράσει την επιθυμία να νοικιάσουν την βίλα τους για μικρό χρονικό διάστημα την περίοδο του καλοκαιριού εκμεταλλευόμενοι αυτή την -κατά κάποιο τρόπο- επιχειρηματική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Ο όμιλος ΑΦΟΙ Πασπαλάκη εξέλιξε και απλοποίησε τις σχετικές διαδικασίες προς όφελος τόσο των συνεργαζόμενων εταιριών-κερδίζουν χρόνο και μειώνοντας το κόστος- όσο και προς όφελος των ιδιοκτητών. ” Η αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση της βίλας κάνει την διαφορά”, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Πασπαλάκης. 

”Πριν από πέντε χρόνια δεν υπήρχε ουσιαστικά στην Ευρώπη ένα σύστημα το οποίο θα μπορούσε να παρέχει πραγματικό χρόνο διαθεσιμότητας πάνω στις βίλες. Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε στα γραφεία του εξωτερικού τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση στη διαθεσιμότητα της βίλας χωρίς να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο. Αυτό βέβαια μείωσε και τα δικά τους λειτουργικά κόστη. Με την πάροδο του χρόνου έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο κυρίως τεχνολογικά, ώστε να συνδέεται με τα γραφεία του εξωτερικού” υποστηρίζει ο διευθυντής της εταιρίας.  

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ομίλου ΑΦΟΙ Πασπαλάκης έχει την δυνατότητα να στείλει mail στο [email protected] ή να καλέσει στο 2810 330025 και στο 2810 341911.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook