Τέσσερις αγαπημένες και πανέμορφες γυναίκες της εγχώριας showbiz, που έτυχε ή επέλεξαν να φορέσουν την ίδια δαντελωτή μαύρη τουαλέτα!Το Τlife μας τις παρουσιάζει...

Μία συγκινητική βραδιά, ένας γάμος, μία εκπομπή, ένα επίσημο event! Γωγώ Μαστροκώστα, Ελεονώρα Μελέτη, Μπέτυ Μαγγίρα, Νάντια Μπουλέ!

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την Μπέτυ Μαγγίρα, που έβαλε το συγκεκριμένο φόρεμα στις 3 Οκτωβρίου 2010, όταν και έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν με την εκπομπή ''Exclusive'' στον Alpha. Φορώντας ένα μακρύ, μαύρο δαντελένιο φόρεμα, η παρουσιάστρια εντυπωσίασε το κοινό της και να που το ξανασυναντήσαμε...Η γνωστή παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ, εμφανίστηκε με το ίδιο φόρεμα το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου, στο Αθηνών Αρένα με αφορμή τη βραδιά - αφιέρωμα στους άντρες της χρονιάς... μόνο που ήταν λιγότερο αποκαλυπτικό!Επιπλέον, μόλις δύο μέρες πριν, η Ελεονώρα Μελέτη που πάντρεψε τους καλούς της φίλους, Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου, εθεάθη να φορά επίσης το ίδιο φόρεμα...Μόνο που και η Γωγώ Μαστροκώστα, στις 12 Μαρτίου 2010, όταν βρέθηκε στην εκδήλωση για τα βραβεία ''Γυναίκες της Χρονιάς'', φορούσε ένα φόρεμα σχεδόν ίδιο με τα παραπάνω. Εκείνη τη βραδιά η Γωγώ εντυπωσίασε το πλήθος κι αυτό γιατί έλαμπε και πάλι και το χαμογέλο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της ύστερα από μια πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε περάσει!