Είναι μία από τις μπάντες με τα μεγαλύτερα tours παγκοσμίως σε προσέλευση κοινού και εισπράξεις. Το "Lost Highway Tour" το 2008 αναδείχθηκε ως το Noύμερο 1 Παγκόσμιο Τour της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2,157,675 εισιτήρια!

Το μεγαλύτερο μουσικό event της φετινής χρονιάς, λοιπόν, είναι γεγονός. Σήμερα, λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, χιλιάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία ν' απολαύσουν τους θρυλικούς και διαχρονικούς ''Bon Jovi'' στην πρώτη και μοναδική -για φέτος- εμφάνισή τους στη χώρα μας, σε μία ''Greatest Hits'' συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του "Open Air 2011 Tour"!

Οι Bon Jovi που ξεκίνησαν την περιοδεία τους στις 8 Ιουνίου στο στάδιο ''Maksimir'' του Ζάγκρεμπ, αναμένεται να εμφανιστούν σε 24 συνολικά πόλεις του κόσμου, ανάμεσά τους η Δρέσδη, το Μόναχο, το Όσλο, το Ελσίνκι, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη, το Βουκουρέστι, η Ζυρίχη, η Βιέννη και η Βαρκελώνη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 11 Νοεμβρίου κι εδώ κι αρκετές ημέρες είναι sold out! ...Οπότε, το ΟΑΚΑ αναμένεται να βουλιάξει αύριο βράδυ, αφού θα έρθουν θαυμαστές των Bon Jovi από όλα τα μέρη της Ελλάδας! Και παρόλο που οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.00, το πλήθος θ' αρχίσει να συγκεντρώνεται από πολύ νωρίτερα μιας και η ανυπομονησία του ελληνικού κοινού του συγκροτήματος, είναι μεγάλη!

O Jon Bon Jovi, που δήλωσε στο πρόσφατο παρελθόν ότι ''Η μουσική σημαδεύει τις ζωές μας. Αυτά τα τραγούδια άντεξαν στον χρόνο και μας θυμίζουν από πού ξεκινήσαμε τη στιγμή που το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο μέλλον'', θα μας ταξιδέψει σε άλλες δεκαετίες με τα ανεπανάληπτα κομμάτια του ''You Give Love a Bad Name'', ''Livin' On a Prayer'', ''It's My Life'', ''Have a Nice Day'', ''Wanted Dead or Alive'', ''Always'', ''Who Says You Can’t Go Home''.