​Για την κολλητή του φίλη (όπως εκείνος την έζησε), για τον χαρακτήρα της, τον άντρα που την σημάδεψε αλλά και για τις άγνωστες πτυχές της ζωή της, μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live», ο καλός φίλος της Γεωργίας Αποστόλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Η 43χρονη ηθοποιός «έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, με τους λίγους και καλούς της φίλους να είναι συντετριμμένοι από την απώλεια.

«Ήταν απρόβλεπτο πλάσμα. Ήταν ένα κορίτσι που μπορεί να εμφανιζόταν για ένα διάστημα και να ήμασταν συνέχεια μαζί, και ξαφνικά να εξαφανιζόταν χωρίς να δίνει σημεία ζωής, χωρίς τίποτα. Μέχρι που κατάλαβα ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Ότι έτσι λειτουργεί, ότι είναι τελείως ανεξάρτητη και δεν θέλει να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, είτε είναι η οικογένεια είτε οι φίλοι της, ήταν έτσι. Και πλέον συμβιβάστηκα με αυτό. Όποτε εξαφανιζόταν δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία, απλά περίμενα πότε η ίδια θα αποφασίσει να ξαναμιλήσουμε και να ξαναβρεθούμε» εξήγησε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προσθέτοντας πως:

«Δεν είχε αγωνίες και ανησυχίες ιδιαίτερες. Είχε αποφασίσει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, ήταν ευτυχισμένη μέσα από αυτό τον τρόπο ζωής».

Με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη

Ο άντρας του οποίου ο θάνατος την σημάδεψε

«Ο Βαγγέλης Κουτελιδάκης (τηλεοπτικός παραγωγός που πέθανε ξαφνικά στα 53 του στον ύπνο του) ήταν  ο σύντροφος της ζωής της και τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ο θάνατός του της στοίχισε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν την επηρέασε σε τέτοιο βαθμό ώστε να αλλάξει επάγγελμα και τα συναφή, σίγουρα όμως της στοίχισε πάρα πολύ. Δεν νομίζω να το ξεπέρασε και ποτέ. Τον αγαπούσε!»

Οι φήμες ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι

«Με αυτό γελούσαμε πάρα πολύ και μάλιστα μου είχε πει μια απάντηση που είχε πει σε έναν δημοσιογράφο, όταν την πήρε και την ρώτησε αν είναι καλόγρια και ζει σε σπηλιά. “Ναι είμαι καλόγρια, ζω σε μια σπηλιά πάνω σε ένα στύλο για να πιάνω σήμα με το κινητό”. Είχε πολύ χιούμορ και στις χειρότερες της, διακωμωδούσε τα πράγματα(…)Την ενοχλούσε πάρα πολύ αυτό που συνέβαινε με τους δημοσιογράφους. Με το κυνηγητό, που την έψαχναν να την βρουν και να της καταλογίσουν κάτι, ότι έχει παχύνει, ότι έχει ασχημύνει, ότι έχει αλλάξει…»

Για τα “προβλήματα υποσιτισμού” που αντιμετώπιζε

«Δεν αντιμετώπιζε θέματα υποσιτισμού αλλά το αντίθετο. Είχε αρχίσει να γίνεται λίγο υπέρβαρη και της το είχα επισημάνει πολλές φορές. Της άρεσε το καλό φαγητό(…)Οι φωτογραφίες είναι η μια από τα γενέθλια της στις 5 Ιανουαρίου, και η άλλη στα μέσα του Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη μάλιστα ήταν σε ένα νοσοκομείου, όπου έκανε μια επέμβαση η μητέρα μου, ήμουν πολύ αγχωμένος και η Γεωργία μου είπε “θα είμαι εκεί σε λίγο”. Και ήρθε, μας έκανε να ξεχάσουμε το άγχος και την αγωνία μας, έκανε αστεία συνέχεια και μας έκανε να γελάσουμε».

Πώς πληροφορήθηκε το θάνατό της

Όταν συνέβη το μοιραίο, εκείνος ήταν εκτός Ελλάδος και όταν το έμαθε σοκαρίστηκε, καθώς πίστευε πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Το πληροφορήθηκε μια μέρα πριν την κηδεία, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν στην κηδεία να βρίσκονται μόνο πολύ κοντινά πρόσωπα.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook