Ένας – ένας αποχωρεί από την παράταξη Βούρβαχη – Παραιτήθηκε και ο Δημήτρης Ούτας

Μετά την παραίτηση βόμβα που ανακοίνωσε χθες ο επί 12 χρόνια στενός συνεργάτης του Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Γ. Γιαννουλάκης, άλλη μία παραίτηση έρχεται σήμερα να αποδυναμώσει την πλευρά Βούρβαχη, δίνοντας το μήνυμα στην Χανιώτικη κοινωνία πως κάτι δεν πάει καλά με την διοίκηση που ασκεί ο Γιατρός.

Πριν λίγη με επιστολή στα ΜΜΕ, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την παράταξη του Γιώργου Βούρβαχη και ο Δημήτρης Ούτας, όπου για ηθικούς λόγους αφήνει τον τωρινό Πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, για να συμπορευτεί με τον υποψήφιο Στέλιο Βαρουξάκη.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι οι αξιοπρέπεια, οι αρχές και το ήθος του δεν του επιτρέπουν να δέχεται την απολυταρχική λογική Βούρβαχη, ενώ σημειώνει ότι σε μία ομάδα δεν μπορεί να υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω.

Κλείνοντας ο κ. Δημήτρης Ούτας σημειώνει ότι «Θεωρώ ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (αν και δεν έχει πτυχίο Α.Ε.Ι) έχει το κύρος, την εντιμότητα και την διάθεση να κάνει πράξη όλα όσα ευαγγελίζεται, δηλαδή την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει εδώ και πολλά χρόνια». 

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του:

Μετά από 3,5 χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την Ε.Π.Σ.Χανίων έστω και σαν αναπληρωματικό μέλος της νυν διοίκησης, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την παράταξη του κ. Βούρβαχη. Οι λόγοι είναι καθαρά ηθικοί, που έχουν να κάνουν με λόγους συμπεριφοράς. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω που επιθυμούσε ο πρόεδρος της ο κύριος Βούρβαχης. 

Η αξιοπρέπεια μου, οι αρχές μου και το ήθος μου έρχονται σε σύγκρουση με τέτοιες απολυταρχικές λογικές. Θεωρώ ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (αν και δεν έχει πτυχίο Α.Ε.Ι) έχει το κύρος, την εντιμότητα και την διάθεση να κάνει πράξη όλα όσα ευαγγελίζεται, δηλαδή την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει εδώ και πολλά χρόνια.

Δηλώνω ότι θα συμπορευτώ με τον Στέλιο Βαρουξάκη, ως απλός στρατιώτης, χωρίς να επιθυμώ κανένα αξίωμα, καμία διοικητική θέση, παρά μόνο τη πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Εάν ορισμένοι θεωρούν ότι ο σεβασμό και η εκτίμηση αποτελούν αδυναμία τότε πλανώνται. 
Με εκτίμηση

Δημήτρης Ούτας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook