Σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 τέθηκε σε πλήρη λειτουργία ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Σφακίων έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΠΠΕΡΑΑ-Ταμείο Συνοχής με φορέα υλοποίησης την Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και παραχωρήθηκε για χρήση στο χώρο που διαμορφώθηκε από το Δ.Σφακίων, στο πρώην ΧΥΤΑ Δ. Σφακίων για την εξυπηρέτηση των Δήμων Σφακίων και Γαύδου.

Η λειτουργία του ΣΜΑ έχει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων ,στην εξοικονόμηση προσωπικού και κόστους καθώς ο Δήμος Σφακίων δεν θα έχει πλέον την καθημερινή ανάγκη για μετακίνηση των απορριμματοφόρων στο Ακρωτήρι ,στα Χανιά ,αφού πλέον αυτή θα πραγματοποιείται από δύο οχήματα ειδικής κατασκευής χωρητικότητας 60 κυβικών έκαστο.

Ο Δήμος Σφακίων θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό , το πρώτο στα Χανιά, εγχείρημα:τον πρώην Δήμαρχο Σφακίων Π. Πολάκη ,την Δήμαρχο Γαύδου Γκέλλυ Καλλίνικου, τον Δήμαρχο Χανίων και πρόεδρο Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Τάσο Βάμβουκα ,από την Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. τον πρώην πρόεδρο Καστρινάκη Βασίλειο ,τον αντιπρόεδρο  Κουτράκη Ιωάννη και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Καραμπατσάκη  Ηρακλή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook