Χειροπέδες σε έναν άνδρα και μια γυναίκα πέρασαν αστυνομικοί στην Χερσόνησο, όταν μετά από έλεγχο στα καταστήματα που εργάζονταν βρήκαν “μαϊμού” προϊόντα.

Οι δύο υπέυθυνοι καταστημάτων, 48 ετών και οι δύο, συνελήφθησαν χθες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα χθες (21.06.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δύο εμπορικά καταστήματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας και συνελήφθησαν  οι δύο 48χρονοι ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, είδη ταξιδίου, καπέλα και διάφορα αξεσουάρ) απομίμηση της εν λόγω εταιρείας.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook