Με αφορμή την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου Κώστα Καμπιτάκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης δήλωσε:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα την παραίτηση από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου μας, του Κώστα Καμπιτάκη. Ενός ανθρώπου που αγαπάει την αυτοδιοίκηση, που έχει προσφέρει στα κοινά και που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια με πάθος και σθένος για τα ιδανικά και τα πιστεύω του.

Με τον Κώστα μπορεί να μας χώριζαν αρκετά πράγματα, αλλά υπήρχαν ακόμα περισσότερα που μας ένωναν. Αυτά ήταν η αγάπη για τον τόπο μας, οι αγωνίες για την ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι στόχοι για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου και τόσα άλλα.

Όταν μου κατατέθηκε η παραίτησή του, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να τον μεταπείσω. Δυστυχώς όμως, η απόφασή του ήταν οριστική και αμετάκλητη και αυτό είναι σεβαστό.

Θα ήθελα και δημόσια να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας και τη συμβολή του στην πορεία του Δήμου Μαλεβιζίου και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook