Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς ο τομέας Παιδείας της ΝΟΔΕ Χανίων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποια αφενός εύχεται καλό καλοκαίρι στους μαθητές και από την άλλη ασκεί κριτική στην πολιτική του Υπουργείου Παιδείας.

Όπως σημειώνει:

Το τελευταίο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, βρίσκει ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας, βυθισμένη σε μια “λίμνη” έντονου προβληματισμού. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, έχει φροντίσει γι’ αυτό με τα πεπραγμένα της, καθ ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η οποία μόλις έριξε την «αυλαία» της. Οι παλινωδίες και οι άστοχες επιλογές του κ. Φίλη και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας ήταν αμέτρητες όλο αυτό το χρονικό διάστημα. 

Η ΝΟΔΕ Χανίων και ο Τομέας Παιδείας της εύχεται στους μαθητές καλή ξεκούραση και σε όλους τους υποψήφιους για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καλή επιτυχία. Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα και ειδικότερα την εκπαίδευση, σε αυτή τη διαρκή «ολίσθηση», ελπίζουμε να μας απαλλάξει από την παρουσία της, το συντομότερο δυνατό. 

Είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν πλέον στον τόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook