Ένας 35χονος Αιγύπτιος συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοχή του 35χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο εργασίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων περισσότερα, από 50 γραμμάρια κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, χθες (22.06.2016) το απόγευμα, εντοπίστηκε ο 35χρονος και πραγματοποιήθηκε έλεγχος σ΄ αυτόν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου.

Κατά το χρόνο του ελέγχου στον 35χρονο και στο χώρο εργασίας του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 53,5 γραμμάρια κάνναβης, 76 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαραίτητη από το νόμο ιατρική συνταγή, ποσότητα βουπρενοφρίνης  και κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), ιδιοκτησίας 62χρονου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικών Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook