Το “παρών” στην εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά.

Παρών στην εκδήλωση και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  Κώστας Σημίτης, ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος όμως, είχε ενημερώσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με επιστολή που της απέστειλε στις 17 Ιουνίου.

Στην επιστολή, ο κ. Βενιζέλος εξηγεί ότι βρίσκεται στο Στρασβούργο για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ επισημαίνει ότι θα ήθελε πολύ να παρευρίσκεται στην εκδήλωση.

Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην εκδήλωση, σχολιάστηκε πολύ θετικά, ενώ δεν ειναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν, ότι άνοιξε ο δρόμος για την επαφή και τη συνεννόηση μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών.

Όπως μου μετέφερε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται στην εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ, ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. “Η κοινή αφετηρία, η κοινή ιστορία και οι κοινοί πολιτικοί αγώνες, μας ενώνουν”, είπε χαρακτηριστικά.

Γ. Ρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook