Τελευταία ενημέρωση 18:40

Επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου καθώς τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες επιχείρησε να μπει στο αεροδρόμιο με κίνδυνο να χτυπήσει τους απεργούς με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση με πέτρες από τους ιδιοκτήτες των ταξί που βρίσκονταν εκεί.

Οι απεργοί που έμαθαν ότι δεν υπήρξε συμφωνία της αντιπροσωπίας τους με τον κ. Ραγκούση, αυτή την ώρα έχουν ανάψει φωτιές γύρω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και δεν επιτρέπουν σε κανένα να πλησιάσει.

Για αύριο οι αυτοκινητηστές έχουν προγραμματίσει να αποκλείσουν το λιμάνι του Ηρακλείου. Η αυριανή κινητοποίηση έχει προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στους τουριστικούς φορείς  καθώς στο Ηρακλείο αναμένονεται το πρωί η άφιξη δυο κρουαζιερόπλοιων.

Εν τω μεταξύ οι ταξιτζήδες των Χανίων σταμάτησαν τον αποκλεισμό του αεροδρομιου Γιάννης Δασκαλογιάνης και βρίσκονται συγκεντρωμένοι μαζί με τους Αγανακτισμένους στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Νωρίτερα σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί των Χανίων πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία, και πορεία με τα αυτοκίνητα τους στο κέντρο της πόλης

Όπως δήλωσε στο  Flashnews.gr ο πρόεδρος των ιδιοκτητών των ταξί στα Χανιά, κ. Ηλίας Καραπατάκης, "αποφασίσαμε να δώσουμε  το αίμα που μας έχει μείνει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, πριν μας το πάρει με την πολιτική της η κυβέρνηση."