Επεισοδιακή η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων – Εντάσεις και έντονες διαφωνίες

Επεισοδιακή η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 22/06 στα γραφεία της στα Λενταριανά, όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης από την αρχή υπήρξε φανερά εκνευρισμένος, κάτι που δυναμίτισε όλη την διαδικασία. 

Η Συνέλευση ξεκίνησε με τον κ. Γ. Βούρβαρχη να κάνει ανάγνωση των ομάδων που είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν, πετώντας στην κυριολεξία, με πολύ άκομψο τρόπο, εκτός αίθουσας τους υπόλοιπους.

Εκεί ξεκίνησε και η πρώτη κόντρα του νυν Προέδρου με τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη, όπου ο κ. Βούρβαρχης τον ενημέρωσε ότι μπορεί να παραμείνει, αλλά δεν έχει δικαίωμα λόγου αφού δεν είναι μέλος σε κάποιο σωματείο (!). 

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον κ. Βαρουξάκη, όπου ενημέρωσε το προεδρείο και το σώμα της ΓΣ ότι έχει εξουσιοδότηση να συμμετάσχει από το ΔΣ της ομάδας του Ερασιτέχνη Πλατανιά.

 

Οι κόντρες ανάμεσα στους δύο άντρες συνεχίστηκαν, ενώ και άλλα μέλη ομάδων συμμετείχαν στο διάλογο και κάποια στιγμή η κατάσταση πήγε να φύγει εκτός ελέγχου, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧ να εκτοξέυει απειλές στον Στ. Βαρουξάκη οτι θα το αποβάλει από την αίθουσα με την αστυνομία.

 
 

Αφού ακούστηκαν τα επιχειρήματα των δύο πλευρών και μετά που ο κ. Βαρουξάκης ζήτησε να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση αν θα γίνει δεκτός ή όχι και εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον κ. Βούρβαχη, ότι αυτό είναι εκτός διαδικασίας, αποχώρησε από την αίθουσα και μαζί του ακολούθησαν πάρα πολλοί από τους εκπροσώπους των σωματείων.

Μάλιστα κατά την ώρα της αποχώρησης το λόγο πήρε ο κ. Κώστας Φανδριδάκης από την ομάδα του Ιδομενέα, ο οποίος χαρακτήρισε την όλη διαδικασία αποβολής του Στ. Βαρουξάκη φτηνή.  

 

Στις δηλώσεις του ο Γ. Βουρβαχης ανέφερε ότι όποιος νομίζει ότι κάνουμε λάθος, υπάρχουν και τα δικαστήρια που μπορεί να προσφύγει. Ενώ, για το θέμα του καταστατικού δήλωσε πως όλα έχουν γίνει νομότυπα και όποιος διαφωνεί μπορεί με τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος να προτείνει αλλαγή καταστατικού. 

 

Από την άλλη πλευρά ο Στέλιος Βαρουξάκης στις δηλώσεις του τόνισε πως «Θα πρέπει να σας πω ότι οι εποχές αυτές που γνώριζε ο κ. Βούρβαχης του “yes man”, έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Από εδώ και μετά θα το δείξουμε στις εκλογές τι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι για να ενώνει, όχι για να διχάζει. Αυτό το πράγμα είναι διχασμός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook