Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών για τη νέα παράταση στο αεροδρόμιο Καστελίου:

«Με νέες δηλώσεις για τα … σχέδια αναφορικά με τα έργα στην Κρήτη επανήλθε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης.

Μάλιστα, χρειάστηκε δύο σελίδες για να αναπτύξει το μακρόπνοο σχέδιο του για τα μεγάλα έργα της Κρήτης! Δύο σελίδες γεμάτες υποσχέσεις και … μελλοντικά σχέδια, δίχως προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα! Το μόνο χρονοδιάγραμμα αφορά σε μια ακόμη παράταση (30-09-2016) για το έργο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.  

Αντιλαμβανόμαστε την τραγική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Πρωθυπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Τσίπρας, ο οποίος μόλις προ ολίγων ημερών δήλωνε ότι οι δεσμευτικές προσφορές για το αεροδρόμιο Καστελίου θα κατατεθούν έως τέλος Ιουλίου!

Δυστυχώς, για τον ελληνικό λαό η πορεία των … «ανύπαρκτων έργων» μιλά από μόνη της! Το ίδιο και το … «έργο» του αρμόδιου Υπουργού κ. Σπίρτζη!   

Χορτάσαμε από βαρύγδουπες δηλώσεις για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης. Για έργα που ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε! Δυστυχώς, απαιτούνται και πράξεις!

Τέλος πλέον στον εμπαιγμό και την κοροϊδία! Τέλος στην υποκρισία και τις ασκήσεις στις πλάτες του λαού! Ο Κρητικός λαός δεν σας αντέχει άλλο!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook