Αρκετοί προπονητές από τα Χανιά και το Ρέθυμνο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την Επιμορφωτική Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Εισηγητές στην Ημερίδα ήταν ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Πλατανιά, Λεωνίδας Παπαδάκης, η Αθλητική Ψυχολόγος Λίνα Ψούνη και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υπεύθυνος της Ακαδημίας Candia Sport Soccer School Κώστας Καλπακίδης.

Η Ημερίδα άνοιξε με την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Δημήτρη Ανθούση και συνεχίστηκε με την ομιλία του Α’ Αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Γιώργου Μανωλακάκη και τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΡ Αρχοντή Βαμβακίδη, του Αντιδημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Λαχνιδάκη και του Περιφερειακού Συμβούλου Ρεθύμνου Γιάννη Παρασύρη.

Την Ημερίδα συντόνιζε ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης του Συνδέσμου Μανώλης Μπασιάς, ενώ την τεχνική γραμματεία αποτελούσαν οι Γιώργος Μπονατάκης και Γιώργος Τζατζιμάκης.

Όσον αφορά τα θέματα της Ημερίδας ο Λεωνίδας Παπαδάκης παρουσίασε το «Περίοδος προετοιμασίας και Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο» η Λίνα Ψούνη το «Δέσιμο της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος» και ο Κώστας Καλπακίδης το «Μακροχρόνιος και ετήσιος προγραμματισμός στις αναπτυξιακές ηλικίες».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook