Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν σε Χανιώτικη ομάδα, ο Μιχαλαντρέας Νύκταρης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και δη στην Καρμιώτισσα.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής, που πήρε πολύτιμες εμπειρίες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Football League, ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους στην Α’ Κατηγορία και θα έχει συμπαίκτες τους Καρτσαμπά, Ταραλίδη και Βαττή.

Ο νεαρός και ταλαντούχος μέσος βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με τον πατέρα του Ηρακλή.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Το Δ.Σ. του Σωματείου ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας για την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο με τον Έλληνα νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή Μιχαλαντρέα Νύκταρη.

Ο ποδοσφαιριστής γεννηθείς στις 30/12/1999 αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μίλαν, είναι επαγγελματίας από την ηλικία των 16 χρόνων και αποκτήθηκε από το Σωματείο μας με ελευθέρα μεταγραφή καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό.

Πιστεύοντας ότι ο νεαρός Νύκταρης είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με τεράστιες ποδοσφαιρικές αρετές δεν διστάσαμε να επενδύσουμε σε αυτόν.

Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας.

Στη φωτογραφία μαζί με το πατέρα του Ηρακλή Νύκταρη (πρόεδρος Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ) και τον παράγοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος μας κ. Δημήτρη Βραχίμη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook