Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους είναι οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υποδομών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον Γ.Ραγκούση.
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Αναστάσεως στον Χολαργό μπροστά από το υπουργείο Υποδομών.

Έξω από το κτίριο του υπουργείου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες έχουν αποκλείσει την είσοδο, προκειμένου να αποτραπεί πιθανή «εισβολή» των συγκεντρωμένων στο υπουργείο.
Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Εντός της ημέρας θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ζητούν συγγνώμη, όπως αναφέρουν, από το επιβατικό κοινό που δεν θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές του ανάγκες.

Για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για την απόφαση του υπουργού Μεταφορών Γ.Ραγκούση να προχωρήσει άμεσα στο άνοιγμα του επαγγέλματος, καθώς και για την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη σε συγκέντρωση του ΣΑΤΑ.

Η κυβέρνηση κάλυψε απολύτως τον υπουργό, ενώ η ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Ραγκούση «αρχιτέκτονα του χάους» και τον πρωθυπουργό απλό θεατή.

Παράλληλα, η κυβέρνηση κατηγορεί τη ΝΔ για υποκίνηση των κινητοποιήσεων των αυτοκινητιστών με αφορμή και την παρουσία του κ. Μανώλη σε συγκέντρωση του ΣΑΤΑ.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook